Camping Sandaya Valencia

Camping Sandaya Valencia

99,00

Artikelnummer: d37cc0710826 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zon, strand en mooie steden
Een duik nemen in een groot zwembad, genieten van Spaans eten, uitstapjes maken naar sfeervolle steden op loopafstand van het strand. Op deze camping ben je omringd door zonnige stranden en mooie kustplaatsen. En je hebt een prachtig zwembad binnen handbereik. Dan zijn er ook nog leuke activiteiten voor de kinderen en geniet je van zonnig weer. Kortom, je bent verzekerd van een vakantie om niet te vergeten.
Je ligt de hele dag in het zwembad
Camping Sandaya Valencia ligt vlak bij Valencia. Je loopt hier zo de zonnige Spaanse kust op. Maar eigenlijk hoef je niet eens de camping af om van de zon te genieten. Je vindt op deze camping namelijk een groot waterpark. Hier neem je een frisse duik in een groot semi-olympisch zwembad of probeer je de grote glijbaan uit. De jongste kinderen vermaken zich bij het peuterbad.
Kinderen komen hier niets tekort
Voor de kinderen is er op Camping Sandaya Valencia genoeg te doen. Om te beginnen is er ruimte om te voetballen, er is een speelweide en een springkasteel. Er zijn daarnaast drie verschillende kinderclubs, een voor elke leeftijdscategorie. Hier maken ze nieuwe vrienden terwijl ze leuke spelletjes spelen. Als de kinderen wat ouder zijn, nemen ze deel aan sporttoernooien of spelen ze ontdekkingsspelletjes. Tieners maken onder meer uitstapjes naar het strand. Aan het einde van de dag ga je met het hele gezin barbecueën of eet je een heerlijke maaltijd in het restaurant.
De cultuur van Valencia ontdekken
Dat deze camping op zo’n 20 kilometer afstand van Valencia ligt, is natuurlijk ideaal. Met al het moois dat deze stad biedt, heb je aan één vakantie waarschijnlijk niet genoeg. Je bezoekt hier onder meer de mooie kathedraal van La Seu of je bewondert de moderne gebouwen van ‘Ciutat de les Arts i les Ciències’. Of misschien wandel je liever door het park of geniet je van de bijzondere architectuur van het centrum. In de omgeving van Valencia vind je diverse kustplaatsjes die ook absoluut de moeite waard zijn.
Diverse kustplaatsjes binnen handbereik
De ligging bij Valencia aan de kust maakt deze camping vooral bijzonder. Dat je dicht bij Valencia bent, wil nog niet zeggen dat je niet de andere verborgen pareltjes in de omgeving moet bezoeken. Je maakt bijvoorbeeld zo een wandeling langs de kust. Je kunt het kasteel van Peñiscola bezoeken, of wat dacht je van een wandeling door de sfeervolle straten van Castellón de la Plana? In deze bruisende stad vind je veel culturele bezienswaardigheden.

Extra informatie

Land

Plaats

Regio

Vakantie aanbieder