Camping Santa Elena-Ciutat

Camping Santa Elena-Ciutat

99,00

Artikelnummer: 519b2d618095 Categorie: Tag:

Beschrijving

Camping Santa Elena Ciutat vind je in Lloret de Mar, in de prachtige omgeving van de Costa Brava in Spanje. Je kan tijdens jouw vakantie genieten van de mediterrane zon, op slechts 700 meter van de bekende stranden, tussen de visserstadjes Tossa de Mar en Blanes.
Lloret de Mar heeft grote stranden met grof zand en een landschap dat typisch is voor de Costa Brava: de pijnboombossen die doorlopen tot aan de kust. Deze streek is door de kwaliteit van de stranden en de schoonheid van het landschap een wereldbekende toeristische trekpleister geworden.
Op de camping kunnen jong en oud zich vermaken. Er is een kinderclub (vanaf 6 jaar), een speeltuin en er worden allerlei activiteiten georganiseerd. Of daag jouw medekampeerders uit voor een partijtje voetbal, basketbal, volleybal of tafeltennis. De vakantieactiviteit jeu de boules ontbreekt ook op deze camping niet.
Een vakantie in dit gebied leent zich uiteraard voor een zonvakantie, maar je vindt er ook de koelte van de schaduw.
Ontdek de omgeving vanaf camping Santa Elena Ciutat, die is gelegen in het beste toeristische centrum voor vakantie aan de Costa Brava. De plaatsen Lloret de Mar, Girona, Tossa de Mar, Blanes en Barcelona maken het een ideale toeristische bestemming.
Ben je na een inspannende dag toe aan waterplezier en afkoeling? De zee en de stranden bieden volop watersportmogelijkheden. Op de camping zelf kan je genieten van het grote zwembad en voor de kinderen is er een peuterbad. Geef jezelf op voor bijvoorbeeld aquagym, waterspelletjes, zwemlessen of beginnerscursus diepzeeduiken.
Het personeel helpt je bij het uitkiezen van de activiteiten die het best geschikt voor je zijn.
Er is een apart gedeelte voor jongeren.
Voldoende redenen om naar camping Santa Elena Ciutat in Spanje te komen.

Extra informatie

Land

Plaats

Regio

Vakantie aanbieder