Camping Sènia Cala Canyelles

Camping Sènia Cala Canyelles

99,00

Artikelnummer: d870c00d047e Categorie: Tag:

Beschrijving

Terrassencamping aan een van de mooiste baaien van Spanje
Olé! Tijd voor vakantie. Zie je jezelf al vanaf de Spaanse kust wegdromen bij het uitzicht over de Middellandse Zee? Dan is Camping Sènia Cala Canyelles de plek waar je moet zijn. Hier geniet je van een prachtig uitzicht over zee en plonzen je kinderen zo het zwembad in. Je sluit de dag in stijl af met een heerlijk verkoelend drankje aan de Chill-Out-bar.
Droomplek
Tussen Lloret de Mar en Tossa de Mar ligt terrassencamping Sènia Cala Canyelles. De camping ligt aan de zijkant van een berg. Hierdoor zijn er behoorlijke hoogteverschillen, dus een beetje omhoogklimmen hoort erbij. Hoe hoger je komt, hoe mooier dat uitzicht over de zee … Kampeer je lager op het terrein, dan sta je weer zo met je voeten op het warme zandstrand. Dat wordt nog moeilijk kiezen! In ieder geval kun je je opmaken voor een vakantie op een droomplek vol zon, strand en zee.
Gua Gua-treintje
Je kinderen zullen het geweldig vinden. Met een geel treintje naar het strand. Deze Gua Gua rijdt het hele hoogseizoen vanaf het hoogste punt van de camping naar het strand. Daar zit je aan een van de mooiste baaien van de Costa Brava. Het zand even zat? Dan zorgt het zwembad op de camping voor de nodige verkoeling en speelplezier. En tussendoor geniet je samen met je kinderen van een ijsje of drankje op het terras.
Van speeltuin tot vissen kijken
Naast al het plezier in het water is er voor de kids op Camping Sènia Cala Canyelles van alles te doen. Ze kunnen heerlijk spelen in de speeltuin. Even geen fut om zelf iets te bedenken? Het animatieteam staat voor ze klaar.
De omgeving heeft het nodige aan activiteiten in de aanbieding. Hou je van wandelen? Langs de Costa Brava vind je prachtige wandelroutes, dicht bij de Middellandse Zee. Fietsers kunnen kiezen. Ga je voor het echte klimwerk in de bergen of voor lekker ontspannen over de vele vlakke wegen? Dat laatste is ideaal om samen met je kinderen te doen.
Zoek je liever iets sportiefs in het water? De baai bij de camping staat bekend om het kristalheldere water. Dat wordt vissen kijken! Er zijn verschillende duikscholen in de buurt. Dé kans om eens een duik te wagen. Voel je je beter op dan onder het water? Kajakken of suppen kan ook. Zie je jezelf op de sup al baaitjes ontdekken waar voetgangers niet kunnen komen?
Trek in lekkers
Van al die activiteiten krijg je vast trek. Je kunt natuurlijk naar de campingwinkel gaan. Hier is genoeg te koop voor een smakelijke avondmaaltijd. Maar misschien bedenk je je na een drankje bij de Chill-Out-bar om te blijven hangen op het terras. Daar kun je genieten van een van de heerlijke gerechten. Het afhalen van maaltijden is ook mogelijk. Superfijn als je liever op je eigen plek eet. Hou je van vermaak? Dat is er volop in de avond met liveshows en muziek.
Even weg van de camping
Zin in iets anders dan zwemmen en luieren? In de buurt van de camping zijn de leukste stadjes om te bezoeken. Tossa de Mar ligt op een kwartiertje rijden van de camping. Een gezellig en familievriendelijk stadje. Loop relaxed over de boulevard. Slenter door de straatjes in het centrum en smul van de tapas in een van de vele restaurantjes. Dit kun je ook doen in het vlakbij gelegen Lloret de Mar.

Extra informatie

Land

Plaats

Regio

Vakantie aanbieder