Camping Sènia Rupit

Camping Sènia Rupit

99,00

Artikelnummer: 4242fb3521b2 Categorie: Tag:

Beschrijving

In luxe genieten van de Spaanse zon
Een frisse duik in het zwembad, de kinderen die spelen in de speeltuin, een fijn restaurant en veel wandelmogelijkheden. Bijvoorbeeld door de prachtige natuur of door het middeleeuwse dorpje Rupit. Camping Sènia Rupit heeft alles wat je nodig hebt als je houdt van een kindvriendelijke vakantie in de Catalaanse natuur. De luxe faciliteiten op de camping en de verborgen pareltjes in de regio zorgen voor een heerlijke en actieve zonvakantie.
Genieten van zon en water
Camping Sènia Rupit ligt in Catalonië, op zo’n 100 kilometer afstand van wereldstad Barcelona en de bekende badplaatsen aan de Costa Brava. Maar met het Spaanse zonnetje hoog aan de hemel wil je ook op de camping zelf kunnen zwemmen. Gelukkig is er een fijn zwembad waar je iedere dag een verfrissende duik in kan nemen. Voor de kleintjes is er een peuterbad waardoor het hele gezin kan genieten van waterpret. Na je duik in het water droog je op de ligbedden weer snel op terwijl je jezelf ondertussen verliest in een goed boek.
Catalaanse maaltijden
Behalve in het zwembad, vermaken de kinderen zich ook op het multisportveld of bij de miniclub. Ook is er een speeltuin om lekker te klimmen en te klauteren. Van een dagje spelen, knutselen, zwemmen en sporten krijg je natuurlijk honger. Daarvoor ben je bij het restaurant op de camping op het juiste adres. Je kan er kiezen voor een afhaalmaaltijd of simpele snack, maar ook de menukaart met Catalaanse maaltijden ziet er aantrekkelijk uit. Heb je de touwtjes liever zelf in handen? Trek er dan op uit naar de gezamenlijke barbecueplaats en serveer je familie de lekkerste stukken vlees en groenten.
Middeleeuwse straten
De omgeving van Camping Sènia Rupit schreeuwt om een ontdekkingstocht. Wat je gaat ontdekken bepaal je zelf. Grote kans dat je als eerste kiest voor het pittoreske en Middeleeuwse dorpje Rupit. De camping ligt op zo’n anderhalve kilometer van dit bijzondere plaatsje. De oudste gebouwen uit Rupit stammen uit het jaar 968. Je wandelt er door smalle straatjes en je bewondert de architectuur. Je loopt langs de kerkjes, de kenmerkende hangbrug en eet een ijsje in de zon. Een bezoek aan Rupit sluit je het liefst af met een wandeling bij de nabijgelegen waterval.
Ben jij niet bang voor een stevige wandeling of fietstocht door de natuur? Ook dan is dit een perfecte plek voor jou en je gezin. In de buurt zijn er veel gemarkeerde wandel-, fiets- en mountainbikeroutes door de schitterende omgeving vol bergen en bossen.

Extra informatie

Land

Plaats

Regio

Vakantie aanbieder