Eurocamping

Eurocamping

99,00

Artikelnummer: 9ca4e10c85dc Categorie: Tag:

Beschrijving

Bloemen, palmen, sfeer? Costa Brava!
Kamperen aan de Spaanse Costa Brava (Catalonië), op een zonnige camping met palmen, bloemen en heel veel sfeer? Dan moet je op camping Eurocamping zijn. De camping ligt tussen Palamos en Platja d’Aro, op maar 300 meter van het strand. Je loopt er zo naartoe. Dat geldt ook voor de winkels, terrassen en restaurants die tussen camping Eurocamping en de zee liggen. In het hoogseizoen kun je tegen betaling zelfs gebruikmaken van een toeristentreintje, dat van de camping naar het zandstrand rijdt.
Mooi, gestructureerd en een enorme bloemenpracht
De meeste plaatsen op de ruime, gestructureerd ogende familiecamping liggen in de schaduw van bomen. Het terrein is goed verzorgd, compleet uitgerust en wat vooral opvalt is de enorme bloemenpracht.
Zwembadencomplex en wellness
De faciliteiten van camping Eurocamping zijn prima: zo kom je via een kleine tunnel bij de sportvelden. Er is animatie voor jong en oud. Een keertje niet naar het strand? Dan is er op camping Eurocamping zelf nog een prachtig complex met zwembaden en glijbanen. Het complex bevat onder andere een grote ligweide, een peuterbad met glijbanen, fitness, kidsclub, restaurant, bar en een fantastisch wellness gedeelte.
Camping Eurocamping heeft goede regels opgesteld waardoor er geen overlast is op het terrein. Erg plezierig!
Pretparken, avonturenparken en bijzondere markten
Je kunt vanaf camping Eurocamping leuke uitstapjes maken in de omgeving, zoals naar het toeristische Platja d’Aro, de stad Barcelona of het Dalí-museum in Figueras. Aan de toeristische Costa Brava wemelt het bovendien van de spectaculaire avonturenparken en attractieparken, zoals Marineland (dolfinarium en waterpretpark) en Track Aventura, waar je met een jeep kunt rijden en paintballen! Heel bijzonder zijn ook de markten met streekproducten, groenten en fruit en kleding in Calonge en Sant Antoní. Verder het binnenland in kun je je ogen uitkijken naar het mooie Catalaanse landschap.
Echte familiecamping zonder disco’s maar met animatie
Op camping Eurocamping is er een zwembad in het voorste gedeelte van de camping en een in het midden van de camping. Het is een familiecamping zonder disco’s en grote jongerengroepen, maar mét veel animatie voor kinderen van 4 tot 15 jaar.

Extra informatie

Land

Plaats

Regio

Vakantie aanbieder